SERBIAN | GERMAN | ENGLISH | RUSSIAN
TOMIĆ SINDJELIĆ GROZA | ADVOKATSKA KANCELARIJA

Efikasnost

Radimo dinamično i orijentisani smo ka efikasnom postizanju ciljeva naših klijenata. Radimo suvereno vladajući advokatskim zanatom, uz poznavanje pravnog ambijenta u kojem radimo i uvek ekonomski optimirajući solucije za klijenta.

Saradnja sa klijentima

Veliki značaj poklanjamo razgovorima sa našim klijentima. Tokom ovih razgovora do detalja rasvetljavamo poslovne aspekte rešenja koja treba da se strukturišu za klijenta. Naše klijente u svakoj prilici možemo lično savetovati na nemačkom, engleskom, ruskom i srpskom jeziku.

Očigledan rezultat tog pristupa je izveštaj jednog klijenta upućen stručnom časopisu “The Legal 500”. "Ovi advokati nalaze vreme da shvate posao klijenta, i to pre nego što otpočnu sa savetovanjem ... Brižljivo postupanje je izvanredno". (The Legal 500, Europe, Middle East & Africa, 2008)

Timski rad

Do rešenja dolazimo timskim radom. Timove formiramo u skladu sa stručnim zahtevima klijenata.

Kreativnost

Kreativno misliti i raditi – to je od odlučujućeg značaja za poslovanje u dinamičnom pravnom okviru srpskog tržišta. Nova pravna regulativa se dinamički razvija, stoga je naša kreativnost jedan od ključnih imenilaca našeg uspeha. Za naše klijente izrađujemo rešenja koja su praktična i delotvorna u postizanju njihovih poslovnih ciljeva.