TSG proslavio 22. rođendan!

U divnom ambijentu beogradskog Aero klub restorana, simboličnog 22.10.2022. godine, TSG tim proslavio je 22 godine uspešnog rada na našem tržištu. Događaju su prisustvovali cenjeni predstavnici Advokatske komore Srbije i Beograda, kao i brojni klijenti, kolege i prijatelji naše kancelarije iz zemlje i inostranstva. Ovaj povod iskoristili smo da se prisetimo važnih momenata u našoj istoriji koja traje više od dve decenije, kao i da pojedinačno zahvalimo svim članovima tima na predanom radu, kreativnosti i stručnosti.

TSG čine ljudi koji grade, veruju i ponosno predstavljaju naš brend.

 

Prateći evropske i svetske trendove povezivanja umetnosti i prava na događajima ovog formata, potrudili smo se da u okviru TSG proslave našim dragim gostima ponudimo nesvakidašnje umetničko putovanje, i to u nekoliko formi. Tako su tokom cele večeri zvanice uživale u sjajnom džezu, u izvedbi Kvinteta Katarine Kačunković (članovi Kvinteta: Katarina Kačunković, Aleksandar Jaćimović, Milovan Paunović, Branko Marković i Dušan Ivanišević), dok je u centralnom delu programa nastupio čuveni beogradski Hor Obilić Akademskog kulturno-umetničkog društva Univerziteta u Beogradu „Branko Krsmanović“ (dirigentkinja: Ana Ćosović). Hor Oblić je, između ostalog, uz podršku Kvinteta izveo čuvenu numeru „Beograde“ u džez obradi, tako da su svi prisutni imali priliku da prisustvuju svojevrsnom muzičkom omažu našem Beogradu u kome TSG tim radi i stvara, i iz koga neumorno, već 22 godine, na najbolji način povezujemo Srbiju i svet. Naposletku, ambijent Aero kluba dekorisan je velikim formatima ulja na platnu Vesne Knežević, akademske slikarke i docenta na Fakultetu likovne umetnosti u Beogradu, dok je niz grandiozno stepenište Aero kluba spuštena oslikana umetnička folija, takođe rad Vesne Knežević.

TSG rođendan bio je divna prilika da se okupe naši dragi prijatelji, cenjeni klijenti i kolege, da zajednički uživamo u umetnosti, kao i da se osvrnemo na duge i sjajne 22 godine rada naše advokatske kancelarije. Kada nakratko pogledamo unazad, bili smo svedoci i učestvovali smo u nekim od najvažnijih projekata u Srbiji, i radujemo se da nastavimo u tom duhu – ponosno povezujući našu zemlju sa svetom!

Foto galerija

TSG ADVOKATI

TSG