Advokatska kancelarija TSG

osnovana je 2000. godine od strane srpskih advokata međunarodne orijentacije, odmah nakon društvene prekretnice u Srbiji, u vreme kada se tržište otvorilo za strane investitore. Kancelarija već 22 godina savetuje renomirane međunarodne kompanije u njihovim investicijama u Srbiji. TSG partneri ‒ Ljubica Tomić, Predrag Groza i Saša Sinđelić ‒ danas vode tim specijalizovanih advokata koji je u potpunosti usmeren ka delotvornim rešenjima u korist klijenta.

Advokatske usluge pruža na nemačkom, engleskom i srpskom jeziku.

TSG je kancelarija od poverenja ambasadā Nemačke, Švajcarske i Španije u Beogradu, Austrijske privredne komore i Nemačko-srpske privredne komore u Beogradu.

Članica je Nemačko-srpske privredne komore, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Slovenačkog poslovnog kluba i Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja CANSEE u Beogradu. 

 

Naši klijenti su za TSG tim rekli: 

 

„Ovi advokati nalaze vreme da shvate poslovanje klijenta, pre nego što počnu sa davanjem saveta. Njihov pažljiv pristup je izuzetan.“

„Oni su fokusirani na relevantne probleme sa ekonomske tačke gledišta.“

„Oni stvaraju atmosferu uzajamnog poverenja i saradnje sa investitorima u veoma nestabilnom i izazovnom okruženju.”

„Oni nastupaju sa velikim razumevanjem i odgovornošću; TSG tim preuzima aktivnu ulogu u zastupanju svojih klijenata i pruža personalizovan savet koji tačno odgovara potrebama klijenta.”

„Ovde dobijamo pravne usluge na najvišem nivou, od izvanrednog tima advokata.“
(The Legal 500 )

 

TSG