Advokatska kancelarija TSG

je osnovana 2000. godine od strane srpskih advokata međunarodne orijentacije, odmah nakon prekretnice u Srbiji u vreme kada se tržište otvorilo za strane investitore. Kancelarija već 20 godina savetuje renomirane međunarodne kompanije u njihovim investicijama u Srbiji. TSG partneri Ljubica Tomić, Predrag Groza i Saša Sinđelić danas vode tim specijalizovanih advokata koji je usmeren ka delotvornim rešenjima u korist klijenta.

dddd

Naši klijenti su za TSG tim rekli da:

(“The Legal 500”  2008 – 2018)

„Ovi advokati nalaze vreme da shvate poslovanje klijenta, pre nego što počnu sa davanjem saveta. Njihov pažljiv pristup je izuzetan.“

„Oni su fokusirani na relevantne probleme sa ekonomske tačke gledišta.“

„…oni stvaraju atmosferu uzajamnog poverenja i saradnje sa investitorima u veoma nestabilnom i izazovnom okruženju”,

„..oni nastupaju sa velikim razumevanjem i odgovornošću, TSG tim preuzima aktivnu ulogu u zastupanju svojih klijenata i pruža personalizovan savet koji tačno odgovara potrebama klijenta.”

„Ovde dobijamo pravne usluge na najvišem nivou od izvanrednog tima advokata.“

 

Advokatske usluge se pružaju na nemačkom, engleskom i srpskom jeziku.

TSG je kancelarija od poverenja ambasada Nemačke, Švajcarske i Španije u Beogradu, Austrijske privredne komore i Nemačko-srpske privredne komore u Beogradu. 

Članica je Komore italijansko-srpskih privrednika, Švajcarsko-srpske privredne komore, Slovenačkog poslovnog kluba i Nemačko-srpske privredne komore u Beogradu.