Advokatska kancelarija TSG

osnovana je 2000. godine, od strane srpskih advokata međunarodne orijentacije, ubrzo nakon društvene prekretnice u Srbiji, u vreme kada se tržište otvorilo za strane investitore. Kancelarija već 24 godine savetuje renomirane međunarodne kompanije u njihovim investicijama u Srbiji. TSG partneri Ljubica Tomić, Predrag Groza, Saša Sinđelić, Ivana Stefanović, Dušan Pejkić i Tanja Glišić danas vode tim specijalizovanih advokata koji je u potpunosti usmeren ka delotvornim rešenjima u korist klijenta.

Advokatske usluge pruža na nemačkom, engleskom i srpskom jeziku.

TSG je kancelarija od poverenja ambasada Nemačke, Švajcarske i Španije u Beogradu, Austrijske privredne komore i Nemačko-srpske privredne komore u Beogradu.

Članica je Nemačko-srpske privredne komore, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Slovenačkog poslovnog kluba i Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja CANSEE u Beogradu.

 

Naši klijenti su za TSG tim rekli:

 

„Ovi advokati nalaze vreme da shvate poslovanje klijenta, i pre nego što počnu sa davanjem saveta. Njihov pažljiv pristup je izuzetan.“

„Oni su fokusirani na relevantne probleme sa ekonomske tačke gledišta.“

„Oni stvaraju atmosferu uzajamnog poverenja i saradnje sa investitorima u veoma nestabilnom i izazovnom okruženju.“

„Oni nastupaju sa velikim razumevanjem i odgovornošću; TSG tim preuzima aktivnu ulogu u zastupanju svojih klijenata i pruža personalizovan savet koji tačno odgovara potrebama klijenta.“

„Ovde dobijamo pravne usluge na najvišem nivou, od izvanrednog tima advokata.“
(The Legal 500 )

 

TSG