TSG pojačanje: Novi partner za GERMAN DESK – advokat Tanja Glišić

Sa velikim zadovoljstvom, našem novom partneru za GERMAN DESK, Tanji Glišić, želimo dobrodošlicu u Advokatsku kancelariju TSG Advokati Beograd.

Tanja Glišić ima više od 10 godina iskustva u pravnom savetovanju u velikim srpskim i nemačkim advokatskim kancelarijama (Hengeler Mueller) i međunarodnim organizacijama koje se bave procesima reforme pravosuđa u Srbiji (GIZ i projekti EU).

Njena specijalnost je pravno savetovanje klijenata sa nemačkog govornog područja DACH, imajući u vidu da je dobro upoznata sa poslovnom praksom i kulturom ovog regiona, zahvaljujući dugogodišnjim boravcima u Nemačkoj. Tanja Glišić́ je bila vođa nemačke prakse u advokatskim kancelarijama rangiranim u međunarodnim pravnim direktorijumima Legal 500 i IFLR i savetovala je brojne klijente koji govore nemački. Tanja Glišić bila je zamenica predsedavajuće Pravnog odbora Nemačko-srpske privredne komore (AHK) u 2023. godini.

Tanja Glišić je magistrirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kelnu (Nemačka) i sertifikovani je Compliance Officer od strane TÜV Rheinland Europe. Tanja je i zastupnik u oblasti industrijske svojine pred Zavodom za intelektualnu svojinu Republike Srbije. Fokus njene prakse je na korporativnom i komercijalnom pravu, M & A, pravu intelektualne svojine, zaštiti podataka i usklađenosti poslovanja u različitim industrijama.

Tanja Glišič je bila stipendista IPS programa nemačkog Bundestaga i Multilateralnog programa hospitacije za advokate Nemačke fondacije za međunarodnu pravnu saradnju (IRZ), Savezne nemačke advokatske komore (BRAK) i Nemačke advokatske komore (DAV).

Tanja Glišić govori nemački, engleski i francuski jezik.

TSG ADVOKATI

TSG