Nazad

28. 10. 2017.

Lizing zaposlenih – nemačka i srpska praksa


FORUM NEMAČKIH I SRPSKIH PRAVNIKA zajedno sa Advokatskom kancelarijom TSG Tomić Sinđelić Groza, Srbija i Advokatskom kancelarijom LSH, Nemačka, je održao seminar na temu:

Lizing zaposlenih – nemačka i srpska praksa

u četvrtak, 26.10.2017, u 14:30h
u Zepter hotelu,
Str. Terazije 10, Beograd
Zepter Conference Hall

Seminar je održan u prisustvu više od 50 učesnika iz privrede, sudstva, državne uprave i advokature. Otvorenoj i konstruktivnoj diskusiji naročito je doprinelo to što Srbija upravo radi na nacrtu zakona u ovoj oblasti, te je vladalo veliko interesovanje u pogledu nemačke prakse iz ove oblasti.


Igor Samardžić

Igor Samardžić je partner i advokat specijalizovan za radno pravo u Advokatskoj kancelariji LSH u Forchajmu, Nemačka.

Njegove oblasti angažovanja su: radno pravo, međunarodna prodaja robe, pravo zakupa i svojinsko pravo, pravo osiguranja, saobraćajno pravo.

Advokat Samardžić je osim toga i pokretač i osnivač Nemačko-srpskog udruženja pravnika, sa sedištem u Forchajmu (DSEJV) i Nemačko-srpskog društva, takođe sa sedištem u Forchajmu (DSG).

Od septembra 2014. godine Igor Samardžić je aktivan u radu mešovite komisije vlade Republike Srbije i Vlade nemačke pokrajine Baden-Virtemberg, kao član nemačke delegacije.

Saša Sinđelić

Saša Sinđelić je partner i advokat u kancelariji TSG i rukovodi timom za radno i procesno pravo.

Saša Sindjelic je prvo ime za radno pravo klijentima među kojima su kako domaći klijenti tako i internacionalne kompanije. U svom radu, on povezuje ciljeve klijenta i razumevanje šireg poslovnog konteksta sa normama srpskog radnog prava.

Njegova specijalnost i obimno iskustvo iz oblasti radnog prava su od neprocenjive vrednosti klijentima u rešavanju dnevnih pitanja iz ove oblasti.

Saša Sinđelić redovno drži seminare iz oblasti radnog prava za polaznike raznih profila, od studenata Pravnog fakulteta u Beogradu do HR grupe AHK (nemačko-srpske privredne komore).


Napomena: Naši događaji se fotografišu. Fotografije se koriste za promociju događaja na našem web sajtu i društvenim mrežama.

TSG