TSG sajt na francuskom & TSG advokat u Parizu

TSG sajt od sada dostupan na francuskom. Kolega Balša Stevanović boravi u Parizu.

Važna vest za naše frankofone klijente jeste ta da je TSG vebsajt od sada dostupan i na francuskom jeziku. Na taj način, u prilici ste da pratite sve novosti u vezi sa TSG praksom, ali i da čitate naše Newsletter-e, vesti i ostale publikacije na francuskom jeziku.

Čitajte naš aktuelni Newsletter „Novine u Uredbi o privlačenju direktnih investicija“, dostupan na francuskom jeziku na linku

Sve je veće prisustvo francuskih investitora u Republici Srbiji i TSG advokatski tim odgovara na taj signal srpskog tržišta pružajući frankofonim klijentima mogućnost pregleda našeg internet sadržaja, ali i saradnje na francuskom jeziku.

Robna razmena između Srbije i Francuske povećana je za preko 36% u prethodnih pet godina, dok je oko 80% francuskih investicija u našem regionu usmereno upravo prema Srbiji.

TSG frankofoni tim, na čijem čelu je advokat Balša Stevanović BSc, LLM, MA pruža celokupnu pravnu podršku klijentima u realizaciji njihovih projekata u Srbiji na francuskom jeziku. U tom smislu, naši frankofoni klijenti imaju mogućnost realizacije projekata u Srbiji uz pravnu podršku na svom maternjem jeziku.

U toku meseca oktobra kolega Balša Stevanović BSc, LLM, MA boraviće u Parizu. Ukoliko vam je potreban sastanak uživo u Francuskoj (ili onlajn), budite slobodni da nam se obratite putem mejla: office@tsg.rs.

Advokatska kancelarija TSG Advokati Beograd već 23 godine savetuje renomirane međunarodne kompanije o njihovim investicijama u Srbiji. TSG partneri danas vode tim specijalizovanih advokata koji je u potpunosti usmeren ka delotvornim rešenjima u korist klijenta.

TSG klijentima je na raspolaganju naše internacionalno iskustvo i poznavanje lokalnog pravnog ambijenta, koje na veoma efikasan način povezujemo omogućavajući klijentu postizanje željenih poslovnih ciljeva. Prevazilaženje nadnacionalnih pravnih problema i plodonosno spajanje razlika u poslovnoj i pravnoj kulturi između stranih i domaćih partnera ubraja se u odlike naše kancelarije. Pritom, kao bitan kvalitet našeg tima izdvajamo vođenje poslova klijenata na njihovom maternjem jeziku – engleskom, nemačkom, francuskom i/ili srpskom.

TSG ADVOKATI

TSG